Amenajari si Marturii

AmenajariAmenajare-Restaurant-Cameraman-si-DJ-Bebeparty

Amenajari pentru nunta, botez sau evenimente speciale serviciile noastre de amenajari va stau la dispozitie!

Totul este creat special pentru a da stralucire oricarui eveniment pe care doriti sa-l celebrati: amenajari din valuri de flori multicolore, amenajari si decoratiuni clasice sau moderne, amenajari cu lumanari parfumate, aranjamente din baloane si alte multe alte detalii care intregesc o atmosfera de basm!

Organizarea evenimentului nu este niciodata un lucru simplu, insa avand amenajari speciale si ornamentele potrivite, cu florile precis alese, cu decoratiunile atent studiate dar mai ales cu entuzismul unei echipe devotate, evenimetul va fi un success garantat si o surpriza placuta atat pentru cei sarbatoriti si pentru invitatii acestora!

 

Amenajari-Restaurant-Bebeparty

 


Marturii nunta si botez

Petrecerea dumneavoastra este o prioritate pentru noi! Va putem usura munca pentru ca stim cat de important este timpul in organizarea unei petreceri, de aceea noi vom accorda atentie detaliilor in alegerea marturiilor pentru botez sau nunta!

Marturiile sunt amintirea pe care invitatii o vor avea de la petrecerea dumneavoastra, astfel ele vor trebui sa fie potrivite cu conceptul si tematica abordata. Marturiile pot fi simple simboluri, mici degustari, sticlute sau borcanase cu miere, ciocolata de casa, sau obiecte originale special create pentru invitatii dumneavoastra de catre echipa noastra de artisti ce creaza lucrari hand-made.

Marturii-Nunta-si-Botez-Bebeparty

TOP