Animatori personaje

Animatori-Si-Personaje-Bebeparty

Animatori Personaje

Bebeparty are grija ca petrecerea copilului dumneavoastra sa fie cea mai distractiva petrecere pentru copii pe care ati vazut-o vreodata!

Copii sunt gata de distractie?

Atunci si animatorii nostri sunt gata sa ii bucure si sa le ofere cele mai frumoase momente interactive cu jocuri, concursuri, stafete, karaoke, pictura pe fata, baloane modelabile, magie si multe altele!

Animatorii nostri interpreteaza personaje célèbre din lumea povestilor ce pot fi usor recunoscute datorita costumelor Disney si accesoriilor binecunoscute.

In fiecare dintre noi traieste un copil, de aceea la petrecerile Bebeparty se distreaza si parintii!

Spectacolele noastre profesioniste de teatru pentru copii cu papusi si marionete au incantat pe toata lumea indiferent de varsta!

Celebrele povesti sunt montate in scena de regizori si actori manuitori ce coloreaza universul fantastic al basmelor in culorile magice ale copilariei ce va anima super-petrecerea copilului tau!

Animatorii personaje sunt actori profesionisti, care iubesc copii si stiu sa faca atmosfera propice pentru distractie, reusind sa bucure fiecare prichindel de la petrecere!

Rezerva acum un personaj de poveste sau o mascota din lumea Disney si organizeaza cea mai frumoasa petrecere pentru copilul tau!

Vrei ursitoare la botez? Click aici.

 

Animatori personajeClown-si-dansatoare-bebeparty


 

Colaj-Animatori-Personaje-Bebeparty

TOP