Despre noi

Organizare de petreceri si spectacole pentru toate varstele !

Legend:

  • Petreceri
  • Ocazii speciale
  • Personaje de poveste
  • Teatru
  • Evenimente

Despre bebeparty

Cine suntem ?

BebeParty reprezinta o firma cu o activitate de peste 7 ani in care ne-am remarcat si ne remarcam prin portofoliul creat datorita organizarii si sustinerii de evenimente culturale si spectacole de mare tinuta si calitate.
Impreuna cu echipa BebeParty formata am reusit crearea, organizarea, dar mai ales desfasurarea unor evenimente si spectacole de lunga durata, cu succes remarcabil, care au fost mai mult decat o incantare pentru publicul Bucurestean dar si pentru cel din tara.

Bebeparty– spectacole si servicii pentru copii
Artshow– servicii si spectacole pentru adolescenti si adulti

Ce facem ?

De peste sapte ani organizam evenimente mari si mici, petreceri private, corporate sau pentru copii, cream concepte si idei noi pentru evenimente tematice in spatii deschise, in cadru oficial sau public. Spectacole cu ursitoare de lux si de basm, specacole cu ursitori tigani, spectacole cu ursitoare din folclor, magie, mimi si multe altele.

Cui ne adresam ?

Atentia si grija pe care o accordam este adresata in aceeasi masura atat familiilor care isi sarbatoresc cele mai importante evenimente din viata ( botez, mot, turta, nunta, aniversari sau petreceri) cat si companiilor si firmelor care organizeaza petreceri corporate sau bussines cu prilejul sarbatorilor/ tematice sau team-builiding-uri, workshop-uri si nu numai.

Ce ne recomanda ?

Intr-o piata de concurenta Bebeparty/ Artshow se deosebeste in domeniul de activitate printr-o strategie simpla: intotdeauna oferim atentie, creativitate, pasiune si un strop de iubire pentru fiecare eveniment pe care il organizam, pentru ca stim cat de importante sunt cerintele clientilor nostri.

Succesul spectacolelor noastre cu Ursitoare la petrecerile de botez, mot, turta sau nunta a asigurat un numar foarte mare de clienti multumiti ce ne recomanda si garanteaza pentru serviciile si spectacolele noastre pline de umor, originale si distractive!

Portofoliu

Pornind de la faimoasele spectacole cu ursitoare pana la evenimentele de mare amploare si lunga durata, toate acestea reprezinta cartea noastra de vizita: „Bucuresti 550 de ani Poiana urbana„, evenimente “Sobranie”, lansari de reviste, numeroase petreceri corporate, petreceri de copii, spectacole de teatru, etc.

Evenimetele create de noi au fost facute publice pe toate canalele media de radio si televiziune, (Bucuresti 550, Poiana Urbana, spectacol cu Ursitoare), bucuria publicului a confirmat inca o data pretuirea pe care o accordam fiecarui eveniment in parte.

Realizari

900+

Petreceri organizate

2500+

Clienti multumiti

800+

Recomandari

114+

Orase vizitate

procesul de lucruin 3 pasi simpli

Pentru ca totul sa decurga asa cum iti doresti iti prezentam in continuare 3 pasi simpli pe care ii poti urma atunci cand doresti sa organizezi un eveniment. Fie ca este vorba de un botez, nunta, ocazie speciala, petrecere, onomastica sau orice alt tip de eveniment

Pentru mai multe informatii contacteaza-ne ! +

Planificare

Inainte de toate trebuie sa cunosti tipul de eveniment pe care doresti sa-l desfasori, pentru a te decide vezi lista noastra completa de servicii accesand pagina servicii.

Organizare si buget

Daca ai hotarat deja ce eveniment iti doresti, acum poti verifica daca serviciul pe care il doresti, este conform cu bugetul pe care il ai la dispozitie. Informatiile despre preturi le gasesti in pagina Tarife.

Decizie si contact !

Daca totul este OK inseamna ca ai respectat pasul 1 si 2! Tot ceea ce trebuie sa faci acum este sa ne contactezi fie prin intermediul formularului de contact fie telefonic pentru a face o rezervare.

TOP