Dj si Cameraman

Foto-Video si Muzica

Fotografie-botez-bebeparty

Imortalizarea unui eveniment este amintirea care va dainui peste ani, de aceea este foarte importanta calitatea imaginii foto-video, a aparaturii cu care ea este efctuata, dar si maiestria artistului ce va surprinde cele mai frumoase momente!

Filmarile nuntilor si botezurilor dar si superbele albume foto pe care le-am realizat sunt satisfactia pe care clientii nostri au avut-o de-a lungul anilor!

Recomandarea clientilor si profesionalismul ne-a clasat in topul celor mai cerute firme pentru foto-video de pe piata!

Colaj-fotografii-botez-bebeparty

Pentru filmare in oferta noastra sunt incluse urmatoarele:

– clip prezentare rezumat 2-4 minute

– film mare 2-5 ore

– meniuri dvd

– 2 exemplare PAL personalizate

– fisiere HD

– blu ray

Pentru foto oferta noastra include urmatoarele:

-poze digital procesate (>500)

book-ul este inclus

De asemenea punem la dispozitie si marturii foto realizate in locatia unde se va desfasura evenimentul.

cattering-bebeparty

Orice petrecere este reusita daca muzica antreneaza invitatii la dans si sustine atmosfera pana la finalul evenimentului, colorand petrecerea cu muzica pe gustul tuturor! Daca petrecerea dumneavoastra este intima si rafinata, muzica de calitate va incalzi atmosfera si va impune stil si armonie in completarea unei petreceri memorabile!

Petrecerile zgomotaose cu invitati voiosi vor impune o muzica saltareata pe gustul celor prezenti, ce va alterna usor cu momente linistite si romantice. Artisti celebri, formatii populare, de muzica usoara, rock si nu numai vor fi prezenti la nunta sau botez, garantand distractie si voie buna! Va punem la dispozitie DJ si Cameraman care sa se ocupe cu muzica si respectiv filmarea evenimentului la un nivel profesional. DJ si cameraman profesionisti care vor avea grija ca invitatii sa fie inregistrati in cele mai importante momente ale vietii.

Ar fi interesant sa chemati si ursitoare la botez 🙂

Formatii-si-Lautari-Bebeparty Orchestra-si Marcel-Pavel-bebeparty

 

 

 

TOP