Magie Copii si Adulti

Spectacol-Magie-Copii-BebepartySpectacol de magie pentru copii

Esti in cautarea unei metode de divertisment adecvate unei petreceri pentru copii ? Nu mai cauta ! Invita echipa de Magicieni BebeParty si toate grijile tale vor fi inlaturate !

Fiecare show de divertisment este coregrafiat in cele mai mici detalii, acest lucru aratand dedicarea si profesionalismul in toate spectacolele de magie pentru copii.

Porumbei care ies din palarie, monede ce curg din hainele copiilor, bile care se dubleaza, obiecte care se rup si apoi se repara, esarfe magice care isi schimba culorile, zaruri ce apar si dispar, baghete fermacate din care ies flori naturale, etc. toate aceste trucuri magice fac parte dintr-un spectacol execeptional creat special pentru aniversarea prichindelului tau!!!

Atat copiii cat si parintii vor rade cu pofta la un spectacol interactiv si uimitor!

Durata spectacolului este de aproximativ 30 min si se adreseaza copiilor de toate varstele.

 


Colaj-spectacol-de-magie-copii-bebeparty

 


 

Spectacole-Magie-Adulti-Bebeparty

Spectacol de magie pentru adulti

Magie pentru adulti si evenimente corporate. Fie ca este vorba de afaceri sau de placere, indiferent ca evenimentul planificat este unul mare sau mic, lasa echipa de Magicieni BebeParty sa iti faca evenimentul sa straluceasca.

Spectacolul de magie este urmarea unui stagiu de pregatire cu profesori renumiti din Franta, iar recuzita este achizitionata din magazinele cu circuit inchis din Paris si Viena.

Show-ul dureaza 20- 30 min, in care publicul de toate va

 

rstele se poate delecta cu numere rar intalnite in Romania. Gama de numere de magie variaza de la trucuri cu cartile de joc, lasere, inele magice, pana la levitatie de obiecte si persoane.

Pentru ursitoare la botez click aici.

 


Colaj-spectacol-de-magie-adulti-bebeparty

 

TOP