Spectacol cu Ursitoare de Lux

Nou!!! Spectacolul cu Ursitoare de lux a fost jucat la peste 700 de petreceri din Bucuresti si din tara!!!! Ursitoare de lux ce sustin un show comercial pe intelesul tuturor, cu glume si texte haioase, personalizate pentru fiecare familie in parte! Spectacolul este un mix ce insumeaza toate variantele de ursite: basm, tiganesti, din folclor, dar si moderne. Acest spectacol este complex si textul comic face ca el sa fie apreciat atat de oamenii obsnuiti cat si de personalitati celebre. Devizul nostru este ca orice familie sa aiba parte de un moment unic de distractie si voie buna la petrecerea de botez!


Ursitoare de lux

Desfasurarea spectacolului este impartita in doua parti: in prima parte Ursitoarele bune ureaza bebelusului tot ce este mai bun si frumos in viata oricui, oferind daruri magice ce il vor ajuta pe cel mic in toate etapele prin care va trece in viata. Performanta ursitoarelor este incantatoare, fiecare dintre ele avand cate un har pe care il va folosi in ursita. Incepand de la primii ani de viata si pana cand va deveni la randul sau parinte, celui mic Ursitoarele ii potrivesc destinul cum nu se poate mai frumos si minunat!

Apoi Ursitoarea Rea surprinde invitatii cu aparitia ei neasteptata!

Cu mult farmec si umor ea va incerca sa le transforme pe Ursitoarele cele Bune. Insa acest lucru va declansa o suita de ipostaze comice ale Ursitoarelor Bune care vor incepe sa daruiasca ursite din folclor, de basm, tiganesti dar si actuale si moderne. Puterea tranformarii va spori hazul Ursitoarelor Bune care pe rand vor fi schimbate. Unindu-si fortele Ursitoarele Bune o vor invinge pe Ursitoarea Rea.

Nasii, taticul, bunicii vor fi adusi in fata invitatilor alaturi de mamica, si cu totii vor primi sfaturi haioase si urari de bine din partea Ursitoarelor!

La finalul show-ului un tun de confetti si un cadou magic vor fi surpriza acestor ursitoare de lux!

La orice petrecere hazul nu trebuie sa lipseasca , de aceea spectacolul nostru va ofera distractie maxima, o portie zdravana de ras, toate asortate cu stil si eleganta!

 

Ursitoare-de-lux-bebeparty
TOP