Spectacol cu Ursitoare din Folclor

Nou!!! Spectacol cu Ursitoare din folclor, un spectacol unic si original pentru petreceri cu totul si cu totul deosebite!!! Ursitoarele au asteptat la vatra casei noului nascut pentru a ursi pruncului o viata lunga, indestulata si chibzuita! Ele își poartă părul lung despletit, impodobit cu coronite de flori, sunt imbracate în veșminte vaporoase si poarta clopotei la picioare. Cele 4 Ursitoare vor aseza la piciorusele pruncului: o crenguta de brad pentru a creste sanatos si inalt ca bradul, un pahar de lapte dulce pentru o viata curata si linistita si un pumn de orez sau grau pentru prosperitate si belsug! Textele si portul Ursitoarelor sunt inspirate din folclor, ele rostesc zicatori si proverbe binecunoscute iar muzica este o completare perfecta pentru spectacol autentic! Simplitatea vorbelor si spiritul traditional al acestui spectacol va fi o surpriza de exceptie pe care nu multi au sansa sa o vizioneze!

Petrecerea denota bun gust si stil iar familia alaturi de invitati vor fi uimiti de un spectacol presarat cu traditii si folclor!


Ursitoare din folclor

Ursitoarele din folclor sunt zane care vin din poieni, iazuri si raspantii cu miresme si puteri magice binefacatoare! Ursitoarele din folclor sunt interpretate de patru tinere frumoase, excelente dansatoare și cântărețe corale.

Familia se afla in central atentiei iar mama pruncului va primi un descantec popular ca ursita, ce va implini mitul care spune ca orice mama are puteri mraculoase asupra copilului sau, simtind intotdeauna ce este mai bine pentru el!

Fantezia se impleteste cu legenda si dau nastere unui text frumos ce descrie viata omului, cu toate etapele prin care va trece si bucuriile ce il asteapta! Sfaturile sunt stravechi si vor fi indreptate atat micutului si familiei, dar si celor prezenti la petrecere. Muzica este live si va fi cantata de ursitoare cu voie buna si multa distractie!

Finalul este incununat de cantec, dans, o ploaie de confetti si un cadou din partea Ursitoarelor!

Ursitoare din folclor
TOP