Ursitoare-de-lux-bebeparty

Spectacol cu Ursitoare de Lux

Nou!!! Spectacolul de lux cu Ursitoare a fost jucat la peste 700 de petreceri din Bucuresti si din tara!!!! Ursitoarele sustin un show comercial pe intelesul tuturor, cu glume si texte haioase, personalizate pentru fiecare familie in parte! Spectacolul este un mix ce insumeaza toate variantele de ursite: basm, tiganesti, din folclor, dar si moderne.Acest spectacol este complex si textul comic face ca el sa fie apreciat atat de oamenii obsnuiti cat si de personalitati célèbre. Devizul nostru este ca orice familie sa aiba parte de un moment unic de distractie si voie buna la petrecerea de botez!

Spectacol-de-Basm-cu-Ursitoare-Bebeparty

Spectacol cu Ursitoare de Basm

Nou!!! Spectacol cu Ursitoare de Basm este un spectacol emotionant, plin de gingasie, gratie si eleganta! Intr-o atmosfera de basm insotita de muzica clasica, vapori de fum si lumina difuza, Ursitoarele cele Bune isi fac aparitia spectaculoasa la petrecerea de botez!

Cele 3 Zane Ursitoare cu puteri supranaturale vor ursi pentru toate capitolele importante din viata copilului : Sanatate, Iubire, Noroc, Cariera dar si multe alte daruri importante din viata oricarui om. Apoi isi face aparitia misterioasa Ursitoarea cea Rea, o Zana Ispititoare foarte frumoasa ce va incerca sa comploteze cu invitatii vrajindu-i cu farmecul ei si buna dispozitie.


Ursitoare din folclor

Spectacol cu Ursitoare din Folclor

Nou!!! Spectacol cu Ursitoare din folclor, un spectacol unic si original pentru petreceri cu totul si cu totul deosebite!!! Ursitoarele au asteptat la vatra casei noului nascut pentru a ursi pruncului o viata lunga, indestulata si chibzuita! Ele își poartă părul lung despletit, impodobit cu coronite de flori, sunt imbracate în veșminte vaporoase si poarta clopotei la picioare. Cele 4 Ursitoare vor aseza la piciorusele pruncului: o crenguta de brad pentru a creste sanatos si inalt ca bradul, un pahar de lapte dulce pentru o viata curata si linistita si un pumn de orez sau grau pentru prosperitate si belsug!

Spectacol-cu-Ursitori-Tigani

Spectacol cu Ursitori Tigani

Nou!!! Ursitori Tigani – spectacol unic pe piata!!! Actorii ofera un spectacol de comedie savuroasa pentru toate varstele si toate gusturile! Ei ii ursesc bebelusului tot ce este mai bun, textele rostite fiind bazate pe descantece celebre tiganesti. Nasul si Nasa vor avea parte de distractie pentru ca ei sunt alesi sa participe activ la spectacol impreuna cu ursitorii. Din cele mai vechi timpuri legendele spun ca tiganii au puteri tamaduitaore si magice, de aceea la cererea publicului acest spectacol a fost creat si jucat cu mare succes. Fiind spectacol unic pe piata Ursitorii Tigani sunt foarte des chemati sa participe la petrecerile de botez. Fa si tu parte din randul celebritatilor care au ales cel mai original si comic spectacol cu ursitori la botez de pe piata!!!

TOP