Spectacol cu Ursitoare de basm

by / marți, 30 decembrie 2014 / Published in Spectacol cu Ursitoare de basm
Spectacol-de-Basm-cu-Ursitoare-Bebeparty

Nou!!!

Spectacol cu Ursitoare de Basm este un spectacol emotionant, plin de gingasie, gratie si eleganta! Intr-o atmosfera de basm insotita de o muzica clasica, vapori de fum si lumina difuza, Ursitoarele cele Bune isi fac aparitia spectaculoasa la petrecerea de botez!

Cele 3 Zane Ursitoare cu puteri supranaturale vor ursi pentru toate capitolele importante din viata copilului tau: Sanatate, Iubire, Noroc, Cariera dar si multe alte daruri importante din viata oricarui om.

Apoi isi face aparitia misterioasa Ursitoarea cea Rea, o Zana Ispititoare foarte frumoasa ce va incerca sa comploteze cu invitatii vrajindu-i cu farmecul ei si buna dispozitie.

Glumele, si picanteriile despre invitati vor fi atuul ei principal, insa ca in orice poveste in care Binele invinge Raul si ea va fi transformata in Ursitoare Buna si va ursi de bine!

Acest spectacol este potrivit oricarui tip de petrecere iar bugetul este potrivit pentru toate buzunarele


Spectacol de basm cu Zane Ursitoare

Spectacolul are la baza binecunoscuta poveste conform careia fiecare bebelus este intampinat la nastere de 3 Zane Ursitoare Bune care ii vor sta alaturi pentru a-i oferi cele mai frumoase daruri! Noul nascut va primi calitati miraculoase ce il vor ajuta in viata: iubire si noroc pentru a fi ocrotit mereu, carari luminoase pe care va merge pentru a-si indeplini destinul, putere si curaj pentru a reusi tot ce isi va propune. Partea comica a spectacolului este asigurata de cea de-a 4 Ursitoare care este deliciul intregii petreceri! Spectacolul este sustinut exclusiv de actrite profesioniste iar costumele sunt stilizate, fiecare rochie fiind o piesa unica pe piata! Muzica este magica si ajuta la instalarea atmosferei fantastice alaturi de o scenografie si regie de calitate.

Celebrarea nasterii bebelusului se incheie cu o ploaie de confetti si cu cadoul adus de Ursitoare!

Textul se personalizeaza cu detalii despre membrii familiei sau despre invitati. La finalul show-ului Ursitoarele raman pentru o scurta sedinta foto!

Lasă un răspuns

You must be logged in to post a comment.

TOP