Spectacol cu Ursitori Tigani

by / marți, 30 decembrie 2014 / Published in Spectacol cu Ursitori Tigani
Spectacol-cu-Ursitori-Tigani

Nou!!!

Ursitori Tigani – spectacol unic pe piata!!! Actorii ofera un spectacol de comedie savuroasa pentru toate varstele si toate gusturile! Ei ii ursesc bebelusului tot ce este mai bun, textele rostite fiind bazate pe descantece célèbre tiganesti. Nasul si Nasa.

Nasul si Nasa vor avea parte de multa distractie pentru ca ei sunt alesi sa participe activ la acest spectacol impreuna cu ursitorii. Din cele mai vechi timpuri legendele spun ca tiganii au puteri tamaduitaore si magice, de aceea la cererea publicului acest spectacol a fost creat si jucat cu mare succes. Fiind spectacol unic pe piata Ursitorii Tigani sunt foarte des chemati sa participe la petrecerile de botez. Fa si tu parte din randul celebritatilor care au ales cel mai original si comic spectacol cu ursitori la botez de pe piata!!!


Spectacol cu Ursitori Tigani

Acest spectacol este cel mai distractiv spectacol cu Ursitori la care ati fost vreodata! Este potrivit si recomandat oricarei petreceri de botez, fie ca aveti invitati sofisticati sau invitati pusi pe sotii si glume!

Spectacolul este jucat de doi actori costumati in haine tiganesti, iar rolul lor este de a prezenta o comedie in care bebelusul este negociat intre tigani, vandut pe vorbe tiganesti de duh, pline de haz si farmec! Asa cum se stie, ursitele tiganesti sunt vorbe de duh care se folosesc in deochi iar descantecele au rolul de a deschide calea noului nascut spre succes, sanatate si mult belsug! Bebelusului i se va oferi lumea la picioare, pe care o va cuceri cu carisma, pricepere, talent si mult noroc! Actorii il vor chema pe tatic in fata pentru a- i ajuta cand vor da in bob sa ii prezica soarta celui mic! Muzica este si ea o parte foarte importanta in spectacol, este antrenanta si va binedispune pe toti cei prezenti. Acest spectacol este garantia sigura pentru un botez, mot sau nunta asa cum nu s-au mai vazut! Am fost prezenti la familii renumite dar si la familii care au incercat doar sa aduca un plus de originalitate petrecerii lor alegand un spectacol atipic de Ursitori la botez!

Ursitorii-Tigani aduc cu ei un tun de confetti, un cadou pentru cel mic si multe picanterii si glume ce ii vor surprinde pe cei ce se vor auzi strigati si chemati alaturi de Ursitori!

Uimeste-ti invitatii si ofera-le calitatea unui spectacol de comedie adevarata ce nu a mai fost vazut la nici o alta firma!

Lasă un răspuns

You must be logged in to post a comment.

TOP