Spectacol de lux cu Ursitoare

by / marți, 30 decembrie 2014 / Published in Spectacol de lux
Ursitoare-de-lux-bebeparty

Nou!!!

Spectacolul de lux cu Ursitoare a fost jucat la peste 700 de petreceri din Bucuresti si din tara!!!! Ursitoarele sustin un show comercial pe intelesul tuturor, cu glume si texte foarte haioase, personalizate pentru fiecare familie in parte! Spectacolul este un mix ce insumeaza toate variantele de ursite: basm, tiganesti, din folclor, dar si moderne.

Acest spectacol este complex si textul comic face ca el sa fie apreciat atat de oamenii obsnuiti cat si de personalitati célèbre. Devizul nostru este ca orice familie sa aiba parte de un moment unic de distractie si voie buna la petrecerea de botez!

­­­­­­­­­­­­


 Spectacol de lux cu Ursitoare

 

Desfasurarea spectacolului este impartita in doua parti: in prima parte Ursitoarele bune ureaza bebelusului tot ce este mai bun si frumos in viata oricui, oferind daruri magice ce il vor ajuta pe cel mic in toate etapele prin care va trece in viata. Performanta ursitoarelor este incantatoare, fiecare dintre ele avand cate un har pe care il va folosi in ursita copilului tau.

Incepand de la primii ani de viata si pana cand va deveni la randul sau parinte, celui mic Ursitoarele ii potrivesc destinul cum nu se poate mai frumos si minunat!

Apoi Ursitoarea Rea surprinde invitatii cu aparitia ei neasteptata!

Cu mult farmec si umor ea va incerca sa le transforme pe Ursitoarele cele Bune. Insa acest lucru va declansa o suita de ipostaze comice ale Ursitoarelor Bune care vor incepe sa daruiasca ursite din folclor, de basm, tiganesti dar si actuale si moderne. Puterea tranformarii va spori hazul Ursitoarelor Bune care pe rand vor fi schimbate. Unindu-si fortele Ursitoarele Bune o vor invinge pe Ursitoarea Rea.

Nasii, taticul, bunicii vor fi adusi in fata invitatilor alaturi de mamica, si cu totii vor primi sfaturi haioase si urari de bine din partea Ursitoarelor!

La finalul show-ului un tun de confetti si un cadou magic vor fi surpriza Ursitoarelor!

La orice petrecere hazul nu trebuie sa lipseasca , de aceea spectacolul nostru va ofera distractie maxima, o portie zdravana de ras, toate asortate cu stil si eleganta!

Lasă un răspuns

You must be logged in to post a comment.

TOP