Teatru Copii si Adulti

teatru de papusi si marionetteTeatru pentru copii – teatru de papusi si marionette

Bucuriile copilariei sunt cele care raman pentru totdeauna, de aceea noi ti-am pregatit cele mai frumoase spectacole de teatru cu papusi si marionette! Indiferent de varsta copilului tau noi avem spectacole potrivite pentru fiecare etapa prin care cel mic trece si iti oferim numeroase variante de spectacol. Alaturi de cei mici si parintii vor fi impresionati de arta actorilor manuitori de papusi si marionette si vor rade la montarile scenice deosebite ale povestilor clasice binecunoscute. Profesionalismul si certificatul unor actori cu experienta au consacrat renumitele noastre spectacole pentru copii.

Scenografia este adaptata pentru fiecare poveste in parte si ea include papusi si marionette de portelan realizate de artisti plastici, decorul ce este amplasat in scena este creat la dimensiunile papusilor iar culorile ce anima intreg spectacolul creaza o lume fantastica de poveste!
“Poveste de Iarna” – scenariu original

“Scufita rosie” – adaptare dupa Charles Perrault

“Fata babei si fata mosneagului” – adaptare dupa Ion Creanga

“Cenusareasa” – adaptare dupa Charles Perrault si Fratii Grimm

“Vasilache si Marioara” – feerie populara

teatru de papusi si marionette bebeparty

“Scufita Rosie” , adaptare dupa Charles Perrault, este un spectacol antrenant, interactiv, cu marionete siciliene in castelet. In poveste apar foarte multe personaje nostime indragite de copii. Tarantelele siciliene, care alcatuiesc fundalul sonor, induc spectacolului o atmosfera ludica deosebita. Spectacolul poate fi prezentat in doua variante de 45 min., respectiv 20 min.

“Fata Babei si Fata Mosneagului” , un spectacol inspirat de cunoscuta poveste omonima, scrisa de Ion Creanga, in care personajele-marionete relationeaza intr-un comic burlesc, spre deliciul micilor spectatori. Spectacolul este montat in cheia ” marionette a la planchette” si are o durata de 35-40 min.

“Vasilache si Marioara” -feerie populara, spectacolul traditional aduce bucuria reintalnirii cu doua personaje celebre, care reprezinta inceputul teatrului de papusi in Romania. Este un spectacol interactiv, in care artistul Vasilache are “invitati celebri”. Poate fi prezentat in doua variante, de 45 min – varianta lunga, si respectiv 20 min.- varianta scurta.

“Cenusareasa”, adaptare dupa Charles Perrault si Fratii Grimm, spectacolul propune o reprezentare elaborata a cunoscutei povesti, folosind in avanpremiera un procedeu inovativ de exprimare plastica, in care jocul marionetelor de portelan se desfasoara pe un fundal muzical de exceptie alcatuit din cele mai cunoscute si indragite arii de opera!


 

Teatru-pentru-adulti-bebepartyTeatru pentru adolescenti si adulti

– Cel mai bine vandut spectacol la evenimentele corporate!

Aniversarile, petrecerile, evenimentele, animatia sau promovarea in spatii comerciale, pot deveni de neuitat in functie de ce spectacol alegi! Nu ezitati sa animati atmosfera evenimentului dumneavoastra intr-un mod placut si distractiv pentru toti invitatii!

“Caldura mare” de I.L. Caragiale

Intr-o lume abulica si dezordonata in care sistemul de valori fluctueaza la fel ca si cursul valutar, personajele lui Caragiale sunt actuale si in acelasi timp, vechi de cand lumea. Ironia lui Caragiale despre societatea in care traim creioneaza personaje comice care depasesc limita stupidului, desi Einstein ne invata ca universul are limite, prostia omului nu! Umorul si buna dispozitie va vor destinde timp de  o ora, alaturi de renumitele personaje Lache, Tache si Mache.

Colaj-teatru-adulti-bebeparty
“Carnage”
Povestea `Carnage` prezinta doua cupluri rutinate si invadate de cotidian insa lipsite de maturitate. Ele se intalnesc pentru a rezolva o situatia in care sunt implicati copii lor, insa fara niciun rezultat pozitiv, deoarece acest lucru nu face altceva decat sa scoata la iveala adevaratele lor probleme de cuplu, frustrarile lor, nereusitele lor.
O comedie cu un umor special, pentru un public dispus sa-si asume orice posibila asemanare cu realitatea! Ce-ai face daca ai afla ca sotul tau s-a plictisit de tine? Ce-ai face daca ai afla ca sotia ta este nefericita in cuplu?

Avem si ursitoare pentru botez daca te intereseaza. Click aici pentru a afla mai multe.

Carnage Teatru BebeParty

 

TOP