Accept de utilizare

Utilizarea website-ului bebeparty.ro implica acceptul termenilor si conditiilor de utilizare.

Obiectul

Website-ul bebeparty.ro are ca scop prezentarea serviciilor pe care le ofera, avand caracter strict informativ.

Inchirierea unuia dintre serviciile sau spectacolele prezentate de bebeparty.ro are caracter temporar si se face cu rezervare on line sau telefonica. Firma isi rezerva dreptul de a nu folosi aceiasi artisti interpreti ce apar in galeria foto, dar se obliga sa presteze serviciul sau spectacol oferit intocmai cum s-a stabilit cu clientul.

Artistii ce interpreteaza spectacolele si personajele de animatie garanteaza, ca dupa cunostintele lor, sunt intr-o stare buna de sanatate si nu exista nici o conditie care sa ii impiedice sa participle la productia artistica pentru care au fost solicitati, sau posibilitatea sa-i imbolnavasca pe cei din jur. Produsele de face-painting utilizate vor fi intotdeauna in termen si in nici unul din cazuri nu se vor folosi produse expirate sau de proasta calitate. De asemenea costumele vor fi intotdeauna adecvate cu evenimentul, insa nu vor fi obligatoriu cele prezentate pe site.

Accidentarea involuntara a copiilor in timpul spectacolelor de teatru sau de animatie nu implica in nici unul din cazuri actorii prezenti.

Acceptul termenilor si conditiilor implica si acceptul clientului de a i se folosi adresa de mail pentru noutati sau modificari in legatura cu serviciile oferite de firma noastra. Bebeparty.ro garanteaza ca nu va folosi adresele de mail decat in scop de informare si nu vor fi facute public in nici unul din cazuri. Clientul poate solicita dezabonarea.

Drepturi de autor

Utilizarea datelor, informatiilor, pozelor, filmuletelor sau a textelor de pe site de catre alte firme este considerata frauda. De asemenea reproducerea partiala directa sau indirecta a informatiilor, textelor si spectacolelor, temporara sau permanenta prin orice mijloc, este strict interzisa.

Clientul se obliga sa nu faca nici o declaratie publica prin care sa dezvaluie desfasurarea si textele spectacolelor bebeparty.ro, si de asemenea nici sa publice poze sau filmari de la eveniment decat cu acceptul firmei. Aceasta clauza ramane valabila si dupa terminarea evenimentului.

Plata

Remuneratia este fixa, nici un alt cost ascuns nu se percepe fata de cel stabilit in prealabil cu clientul.

Preturile nu sunt negociabile, suma este fixa si ea trebuie achitata integral de catre client dupa incheierea actului artistic inchiriat, indiferent de conditiile de desfasurare.

Clientul se obliga sa plateasca jumatate din suma datorata pentru anularea unui serviciu sau productie artistica in ziua desfasurarii evenimentului.

Firma isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara a anunta in prealabil, insa nu dupa semnarea unui contrat.

Forta Majora

Forta majora, intelegand prin aceasta orice eveniment imprevizibil si de neinlaturat, intervenit dupa semnarea contractului, si care impiedica executarea in tot sau in parte a acestuia, exonereaza de raspundere partea care o invoca in conditiile legii.

Partea care invoca Forta Majora este obligata sa notifice cealalta parte cu cel putin 3 zile inaintea evenimentului planificat.

Echipa BEBEPARTY !!!

TOP