Ursitoare botez Bucuresti

Celebrati petrecerea de botez a bebelusului dumneavoastra in Bucuresti cu spectacolul “Ursitoare Botez”!

Tel: 0728.512.449
contact@bebeparty.ro

Vrei Ursitoare de botez ieftine? Apeleaza cu incredere la Bebe Party pentru ca este alaturi de dumneavoastra! Petrecerea de Botez reprezinta celebrarea nasterii unui ingeras si ea trebuie sa fie pe masura unui eveniment asa de important. Inchiriaza spectacolul nostru cu ursitoare la botez in Bucuresti si vei avea parte de o surpriza inedita, nemaivazuta in alta parte!

Fie ca petrecerea dumneavoastra este una intima sau una cu numerosi invitati, la ea nu trebuie sa lipseasca un spectacol cu ursitoare ieftine ce ii va bucura pe cei prezenti si va fi pe gustul tuturor!  Ursitoarele de botez sunt nelipsite in orinduirea destinului celui mic cu tot ce este mai bun si frumos , de aceea spectacolul lor reprezinta momentul culminant la orice botez! Pentru mai multe informatii click aici.

Puteti inchiria varianta de spectacol cu ursitoare care se potriveste cel mai bine genului dumneavoastra de petrecere:


 Cele mai noi si originale spectacole cu Ursitoare botez Bucuresti!!!

Ursitoare de Lux
Ursitoare de Lux (click pe poza pt detalii)

Ursitoare de Lux

Spectacolul de lux cu Ursitoare a fost jucat la peste 700 de petreceri din Bucuresti si din tara!!!! Ursitoarele sustin un show comercial pe intelesul tuturor, cu glume si texte haioase, personalizate pentru fiecare familie in parte!
Ursitoare de Basm
Ursitoare de Basm (click pe poza pt detalii)

Ursitoare de Basm

Spectacol cu Ursitoare de Basm este un spectacol emotionant, plin de gingasie, gratie si eleganta! Intr-o atmosfera de basm insotita de muzica clasica, vapori de fum si lumina difuza, Ursitoarele cele Bune isi fac aparitia spectaculoasa la petrecerea de botez!
Ursitoare din Folclor
Ursitoare din Folclor (click pe poza pt detalii)

Ursitoare din Folclor

Spectacol cu Ursitoare din folclor, un spectacol unic si original pentru petreceri cu totul si cu totul deosebite!!! Ursitoarele au asteptat la vatra casei noului nascut pentru a ursi pruncului o viata lunga, indestulata si chibzuita!
Ursitori Tigani
Ursitori Tigani (click pe poza pt detalii)

Ursitori Tigani

Ursitori Tigani – spectacol unic pe piata!!! Actorii ofera un spectacol de comedie savuroasa pentru toate varstele si toate gusturile! Ei ii ursesc bebelusului tot ce este mai bun, textele rostite fiind bazate pe descantece celebre tiganesti.

O petrecere cu ursitoare de neuitat este reteta unui eveniment reusit!

De aceea echipa Bebeparty va pune la dispozitie spectacole profesioniste de divertisment pe care pe care le puteti inchiria la cea mai tare petrecere pe care ati avut-o!!!
Eticheta, profesionalismul si bunul gust sunt atuurile spectacolelor noastre, asortate cu buna dispozitie si foarte mult umor!
Spectacolele noastre sunt productii unice, nemaintalnite la alte firme, cu un succes garantat!
Cea mai importanta si buna investitie care isi merita toti banii pentru succesul unei petreceri despre care va vorbi toata lumea!
Pentru Botez, Nunta, Mot sau Turta inchiriaza una din variantele de spectacole cu Ursitoare sau Ursitori. Poti inchiria oricare din variantele de spectacol cu ursitoare care se potriveste cel mai bine genului tau de petrecere.
Bonus !!! pentru orice varianta aleasa primesti gratis o ploaie de confetti la finalul show-ului si un cadou magic din partea Ursitoarelor!
De asemenea poti beneficia si de un ingeras la pret redus pentru primirea invitatilor!
Spectacolele noastre cu ursitoare i-au uimit chiar si pe cei mai pretentiosi invitati!
Aprecierile personalitatilor publice si aparitia in emisiunile tv si radio ne-au condus spre o evolutie continua!
Va invitam cu drag intr-o lume magica!

TOP