Ursitoare Botez Bucuresti! Cel mai bun spectacol de pe piata!

by / marți, 07 aprilie 2015 / Published in Ursitoare Lux, Basm, Folclor, Tigani
trei ursitoare

Ursitoare Botez Bucuresti! Cel mai bun spectacol de pe piata!

Ceremonia de botez-una din cele sapte taine ce reprezinta ritualul de curatire si purificare, curatire de boala si purificare interioara a celui botezat.   Pe vremuri alaturi de botez se folosea si teremenul de “iluminare”, adica aducerea celui celebrat prin ritualul de botez, din necredinta in credinta, din intuneric in lumina cunoasterii. Ceremonia de botez semnifica amprenta ce va starui ca o forta mantuitoare asupra celui botezat improtriva pacatului.

Prin actul concret de botez al unui nou nascut, un act vizibil in ochii tuturor, se aduce harului invizibil care il va insoti intreaga viata si ii va aminti ca taina de botez se reinoieste zilnic prin promisiunea facuta, aceea de a sta departe de pacat. Marturisirea de a sta departe de pacat este glasuita la botez de catre nasii copilului, cei care vorbesc pentru micutul nascut si celebrat la botez. Copilul  botezat este primit in lumea crestina, in lumina credintei si a cunosterii, cu ajutorul divin pe care cel mic il primeste odata cu scfundarea in cadelnita de catre preot.  Semnificatia scufundarii la botez este de fapt unirea noului nascut cu divinitatea, cu harul divin ce se pogoara peste fiecare copil in acest ritual de botez.

Ceremonia de botez, (botez-a scufunda) are o semnificatie aleasa si respectata din vremuri stravechi. Cuvantul botez vine din greaca “baptizein” respectiv  ”botez=a scufunda”. De cele mai multe ori termenul de botez sau ritualul de botez este folosit ca botez crestin, desi acest ritual de scufundare sau spalare cu apa se regaseste si in alte religii insa nu se foloseste termenul de botez.

Ritualul de botez este cunoscut atat ca ritual de spalare al trupului de bolala cat si ca cel de purificare interioara prin iertarea pacatelor. Ritualul de scufundare de unde provine si cuvantul botez, de asemena este asociat si cu stropirea cu isop sau cu apa. In religia iudaica infaptuirea unui botez semnifica introducerea si acceptarea unui novice in cadrul unei comunitati sau unui grup.  In acest caz Botez este echivalentul unui nou inceput, o initiere pe un drum nou in religie si credinta. Deosebirea dintre botez iudaic si botez crestin consta in faptul ca la crestini Botez inseamna o marturisire publica realizata de catre o persoana cu investire divina, cu autoritate, doar o asemnea persoana poate infaptui taina de botez.

Aparitia spectacolului cu Ursitoare Botez  pe piata divertismentului este o bucurie pentru familia noului nascut! Ceremonia cu Ursitoare Botez este o celebrare a ritualului de botez, iar show-ul cu Ursitoare Botez este necesar la orice petrecere! Rolul pe care il au Zanele Ursitoare Botez este de a implini taina botezului, adica Zanele Ursitoare Botez vor continua ritualul initiat in biserica. Harul capartat la botez de cel mic va fi mentionat si de Ursitoare Botez prin darurile pe care Zanele Ursitoare Botez le vor rosti. Spectacolul cu Ursitoare Botez este regizat cu trei Ursitoare Botez Bune dar si cu o Ursitoare Botez Rea. Rolul pe care il are Zana Ursitoare Botez Rea este unul comic si el simbolizeaza partea practica a ursitei, partea reala in care a patra Ursitoare va transforma orice rau in bine, cu ajutorul glumelor haioase. Zanele Ursitoare Botez Bune vor ursi ca orice rau din viata micutului sa se transforme in bine la fel cum Zana Ursitoare Botez Rea devine Ursitoare Botez Buna. Frumoasele Ursitoare Botez vor aminti de toate capitolele importante din viata copilului si a familiei lui- Sanatate, Noroc, Iubire, Respect, Intelepciune, Prosperitate si multe altele. Costumele pe care le poarte zanele ursitoare sunt deosebite si originale.  In spectacolul cu Ursitoare Botez de Lux  rochitele sunt de printese, foarte largi cu sclipici, voal de matase si se impun printr-o aparitie spectaculoasa; in spectacolul cu Ursitoare Botez de basm rochitele sunt clasice, din voal cu crinoline si volane mari amintind de povestile celebre cu zane si printese.; in Ursitoare din folclor portul este traditional, colorat si atragatoriar  in Ursitori Tigani costumele sunt create de designer ce creaza costume pentru teatru si el include haine traditionale tiganesti.

 

 

Lasă un răspuns

You must be logged in to post a comment.

TOP