Ursitoare folclor la petrecere botez Bucuresti

by / luni, 16 martie 2015 / Published in Spectacol cu Ursitoare din folclor

Ursitoare folclor la petrecere botez Bucuresti

poza cu ursitoare folclor

ursitoare folclor

Ursitoare folclor, la petrecere botez Bucuresti, acest spectacol incepe cu un dans antrenant ce va ridica atmosfera petrecerii inca de la inceputul ursitei. Ursita foarte atent rostita va pregati momentul cand Ursitoarele il chema pe tatic in aplauzele inviatilor prezenti la acest botez deosebit, pentru a fi felicitat cu un cantec popular cantat de talentalele Ursitoare folcor!

Mamica are si ea momentul sau special in momentul cand actritele ce interpreteaza Ursitoare folclor ii dedica o balada deosebita ce cu siguranta va emotiona toti invitatii si familia. Spre mijlocul ursitei, dupa ce surprinzatoarele Ursitoare folclor au atins toate capitolele importante din viata frumoasa pe care pruncul o va avea, va veni randul nasilor sa fie celebrati si felicitate! De aceea, nasa va fi chemata alaturi de parinti si va primi cadoul musical din partea autenticelor Ursitoare folclor o melodie dansanta deosebita ce este potrivita rolului de nasa la o petrecere de botez. Bineinteles, in aplauzele tuturor si nasul va fi poftit in fata de Ursitoare folclor pentru a i se ursi dar mai ales pentru a i se canta cu foc si haz!

Spre deosebire de alte spectacole cu Ursitoare la botez, spectacolul Ursitoare folclor cuprinde cantece si balade dedicate fiecarui membru important din familie, melodii cunoscute si personalizate care vor distra pe toti cei prezenti la o petrecere deosebita precum un botez.

Intreg spectacolul cu Ursitoare folclor este presarat cu glume si texte amuzante, detalii si picanterii deosebite despre invitati si familie, insa partea cea mai importanta este aceea de a orandui noului nascut toate cele necesare pentru o viata fericita si implinita! Spectacolul Ursitoare folclor a devenit solutia perfecta la orice petrecere deosebita precum un botez! Un spectacol autentic romanesc cu muzica populara live, dans traditional si interactiune cu cei prezenti la deosebita petrecere botez!

Ursitoare folclor este cel mai nou spectacol invitat o petrecere de botez, aducand un aer de prospetime si noutate in lumea divertismentului! Acest tip de divertisment s-a detasat ca o noua varianta pentru ursita insa intr-o maniera traditionala, cu traditionalele Ursitoare folclor. Actritele, care joaca in spectacolul Ursitoare folclor la petrecerea de botez, rostesc versuri de deochi autentice, presarate cu zicatori si povete care circula in folclor, special dedicate familiei, rudelor si invitatilor. Insa parte cea mai frumoasa a spectacolului cu Ursitoare folclor ramane surpriza ursitei ce va fi presarata cu muzica si dans traditionale, captivante si foarte cunoscute la o petrecere.

Atunci cand familia rezerva Ursitoare folclor la mult asteptata petrecere care celebreaza un botez, Ursitoare folclor cu siguranta garanteaza succesul unei atmosfere reusite ce va impresiona si bucura pe cei prezenti cu un asemnea prilej.

Costumele de la spectacolul Ursitoare folclor sunt compuse din ii cusute manual, fote cu motive traditionale din folclor, batice si bineinteles brauri colorate deosebite ce incing mijlocul frumoaselor Ursitoare folclor.

Spre finalul spectacolului Ursitoare folclor prezentat la botez, craitele Ursitoare folclor aduc pruncului cadoul simbolic ce poate fi folosit la baita de a doua zi:  crenguta de brad sa creasca sanatos si inalt ca bradul, orez pentru prosperitate, miere pentru o viata dulce dar si alte surprise din partea fermecatoarelor Ursitoare folclor sosite la petrecerea de botez.

Botezul marchiaza mai frumoasa petrecere din viata unei familii si merita sarbatorita in cel mai frumos s special mod! Celebrarea nasterii unui copil este o sarbatoare pentru oricine iar spectacolele noastre cu Ursitoare din folclor sunt solutia perfecta pentru o petrecere deosebita!

Alaturi de spectacolul Ursitoare folclor deosebite, Bebeparty va pune la dispozitie petrecerea de botez si animatori haiosi care vor anima copiii invitati la petrecere cu jocuri, concursuri, stafete, baloane modelabile, picture pe fata. De asemenea pentru primirea invitatilor va sugeram ingerasi care vor pofti invitatii la mese conform planului petrecerii de botez, sau va oferim varianta inchirierii unor deosebite statui vivante ce vor impresiona pe orcine prezent la o petrecere de botez deosebita!

Actritele ce joaca in spectacolul Ursitoare folclor sunt excelente cantarete corale, dansatoare si oratoare! Indiferent ce petrecere alegeti la celebrarea unui botez deosebit, cu siguranta spectacolul Ursitoare folclor va satisfice toate gusturile, cucerind publicul prin umor, haz, voie buna si distractie!

Vizitati si  http://www.facebook.com/BebeParty.

 

Lasă un răspuns

You must be logged in to post a comment.

TOP