Ursitoare profesioniste! Actrite profesioniste la Bebe Party!

by / sâmbătă, 09 mai 2015 / Published in Fara categorie, Spectacol de lux

Ursitoare profesioniste! Actrite profesioniste la Bebe Party!

ursitoare profesioniste

ursitoare profesioniste

Bebeparty sustine spectacole de diverstisment cu Ursitoare profesioniste pentru petrecerile de botez, mot, turta nunta. In cadrul evenimentelor sustinute spectacolele cu Ursitoare profesioniste au bucurat familii numeroase ce si-au celebrat copilasul cu succes.

Va facem cunostinta cu cativa dintre copilasii la care zanele-ursitoare profesioniste au venit sa urseasca fie la botez, fie la mot sau turta. In cadrul spectacolului frumoasele ursitoare profesioniste, ce au o experienta de peste 8 ani in cadrul spectacolelor de ursitoare la botez, mot sau turta, sustin un spectacol foarte haios ce implica mamica, taticul, nasii, bunicii dar si cativa invitati alesi de famile, ursindu-le tuturor o viata frumoasa, lunga si implinita. Spre finalul petrecerii zanele ursitoare profesionite aduc o tavita pe care sunt asezate diferite obiecte simbolice.  Ca niste adevarate ursitoare profesioniste, ele  ridica de pe tavita fiecare obiect si il prezenta invitatilor si familiei, explicand ce simbolizeaza. Superstitia spune ca ritualul pe care zanele ursitoare profesioniste il intocmesc il vor ajuta pe cel mic sa isi aleaga si croiasca drumul in viata. Astfel unele obiecte prezentate de Ursitoare sunt simboluri pentru meserii, altele sunt simboluri pentru caracterul si destinul omului. Zanele ursitoare profesioniste vor inmana tavita nasei care va veni alaturi de copil si va incepe sa roteasca tava pentru ca cel mic sa isi aleaga obiectele care ii plac si il atrag cel mai mult. In fucntie de ce va alege micutul de pe tava, zanele ursitoare profesioniste vor interpreta si prevesti simbolic drumul si destinul copilului.

Ca o scurta prezentare a spectcolului cu ursitoare profesioniste Bebeparty v-a introdus in ceremonia de taiere a motului sau ruperii turtei asa cum obiceiul cel vechi ne invata. De aceea spectacolele Bebeparty cu Ursitoare profesioniste sunt intotdeauna documentate, textele fiind bine alese iar povetele si ursitele cu mare drag si credinta rostite de catreursitoare.

Cateva dintre obiectele care se afla pe tava pe care zanele ursitoare profesioniste o prezinta sunt: crenguta de brad- sa creasca inalt si frumos ca bradul, lapte- sa aiba sufletul curat, miere- sa aiba o viata dulce, jucarie- sa fie bucuros toata viata si sa aiba spirit creativ, ac si ata (pt fetite) sau surubelnita ( pt baietei)- sa fie harnic, dar  si multe alte obiecte ce pe care  zanele ursitoare profesioniste le vor introduce in textul spectacolului in functie de alegerea facuta de micut.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Botez

De indata ce ritualul este indeplinit zanele ursitoare profesioniste Bebeparty inmaneaza nasei foarfeca, daca este baietel pentru a taia motul micutului, sau turta daca este fetita. Taierea motului se face in forma Crucii iar zanele ursitoare pot ajuta fixand toate cele 4 legaturi de par ce vor fi taiate. Daca petrecerea este a unei fetite atunci are loc ruperea turtei, adica dupa interpretarea pe care o fac zanele ursitoare profesioniste a alegerii facute de copilas, deasupra capului micutei nasa insemneaza turta cu semnul Crucii si apoi o rupe.

Rolul nasei in celebrarea turtiei sau motului este usurat in cadrul spectacolelor cu ursitoare profesioniste de la Bebeparty, acestea ghidand nasa in tot ritualul pe care trebuie sa il indeplineasca.

In decembrie micutul Gabriel a sarbatorit taierea motului alaturi de firma Bebeparty care i-a pregatit un spectacol minunat cu celebrele Ursitoare profesioniste ce au si-au facut aparitia miraculoasa pentru a fi alaturi de el.

Zanele ursitoare profesioniste au asezat pe tava obiectele simbolice iar Gabriel a ales: foarfeca, iconita, si aur. Primele trei obiecte se iau in  considerare in interpretarea ursitoarelor, restul pe care micultul le va alege urmand sa fiesecundare in spectacolul cu ursitoare profesioniste la mot/turta. Astfel interpretarea frumoaselor si bunelor usitoare profesioniste in functie de ce micutul Gabriel a ales a fost: “Gabriel va avea o viata indestulata ( aur), va fi protejat mereu de divinitate, iar mesria lui va fi probabil cea de medic, de creator de moda sau stilist. Urmatoarele obiecte alese de Gabriel au fost laptele, cheile de masina si o jucarie.

Bebeparty intotdeauna va trimite pentru petrecerea dumneavoastra de botez, mot, turta sau nunta actrite profesioniste, recunoscute in teatrele bucurestene,in emisiuni si seriale. Experienta pe care talentatele noastre ursitoare profesioniste au acumulat-o garanteaza distractia, umorul de bun gust si eleganta celeor mai reusite si de neuitat petreceri!

Calitatea unui spectacol cu ursitoare profesioniste este remarcata indiferent de tipul de petrecere pe care il aveti sau bugetul de care dispuneti! Spectacolele Bebeparty cu ursitoare profesioniste fac diferenta, intotdeauna petrecerile noastre sunt distractive, atmosfera este amuzanta si haioasa pe durata intregii ursitei, familii si invitatii simtind deopotriva sarbatoare, ceremonie si voie buna!

https://bebeparty.ro

Lasă un răspuns

You must be logged in to post a comment.

TOP