Ursitoarele sosesc la botez

by / miercuri, 28 ianuarie 2015 / Published in Ursitoare Lux, Basm, Folclor, Tigani

Ursitoare botez

In traditie se spune ca Ursitoarele la botez sunt fiinte magice trimise de Dumnezeu pentru a ursi destinul noilor nascuti. Ursitoarele vin in a treia zi de la nasterea bebelusului pentru a aseza pe firul vietii toate bucuriile si soarta pe care o va avea.

ursitoare de basm botez

ursitoare de basm

Datorita acestei traditii in lumea moderna au luat nastere Spectacolele cu Ursitoare la Botez!

Aceste spectacole sunt forme de divertisment la botez care refac povestea Ursitoarelor si imita ritualul acestor ursitoare, creand o poveste pentru fiecare familie care le invita la petrecerea de botez.

Desi este doar o forma de divertisment la botez spectacolul cu Ursitoare se presupune ca are si o parte adevarata: datorita lucrurilor bune care se rostesc in acel moment pentru bebelus dar si datorita gandurilor bune pe care toti invitatii le indreapta odata cu Ursitoarele catre micutul al carui botez se celebreaza , soarta acestuia se limpezeste si porneste in viata sustinut de energie pozitiva si de suportul celor prezenti la petrecerea de botez a copilului tau.

Incepand cu anul 2007 Bebeparty a lansat pe piata spectacole cu Ursitoare la botez ce au variat in functie de gustul si cerintele publicului Bucurestean. Familii care in prezent au 3 copii ne-au chemat la fiecare botez si au fost martore la inovatia si originalitatea spectacolelor cu Ursitoare- marca Bebeparty.

Alaturi de spectacolul Ursitoare de Basm- spectacolul classic la botez, au luat nastere si spectacole noi si originale neintalnite la alte firme: Ursitoare de Lux, Ursitori Tigani si cel mai nou spectacol Ursitoare din Folclor (Ursitoare Populare).

Fiecare tip de spectacol cu Ursitoare la botez este dedicat unui anumit public sau petrecere, in functie de gustul fiecaruia. Punctele in comun pe care aceste spectacole le au sunt urmatoarele:

-la toate spectacolele inchiriate la botez se rade, sunt interactive si haioase-nu exista momente de plictiseala cand invitatii asteapta sa se termine mai repede,

-toate spectacolele cu Ursitoare/Ursitori sunt ursite pentru copil insa exprimate in stiluri diferite, au parti musicale si costume unice,

-toate spectacolele sunt sustinute de actori profesionisti care joaca in teatrele bucurestene si sunt regizate de regizori cu experienta.

Probabil cel mai vandut spectacol la botez este cel cu Ursitoare de Lux, insa cu siguranta locul acestuia va fi luat curand de spectacolul cu Ursitoare din Folclor, un spectacol autentic, o adevarata bijuterie pentru orice tip de petrecere.

Recomandari de spectacole in functie de petrecerea pe care o aveti:

Petreceri mici/ medii: Spectacol cu Ursitoare de Basm

Petreceri medii/mari : Spectacol cu Ursitoare de Lux

Petreceri mari : Spectacol cu Ursitori Tigani (NOU)

Petreceri mari: Spectacol Ursitoare din Folclor (NOU)

Increderea pe care ne-o acordati rezervand spectacolele noastre la botez se recompenseaza cu Calitate, Profesionalism si Pasiune!

Ne gasiti si pe https://www.facebook.com/BebeParty

One Response to “Ursitoarele sosesc la botez”

  1. […] ce joaca in spectacolul Ursitoare folclor sunt excelente cantarete corale, dansatoare si oratoare! Indiferent ce petrecere alegeti la […]

Lasă un răspuns

You must be logged in to post a comment.

TOP